CleverSchool met CleverKids voor Buitengewoon Onderwijs.

Je kan CleverSchool met CleverKids in zetten in je volledige school of als een zorglicentie voor specifieke leerlingen.

Wat is een licentie?

• Een licentie verleent je school toegang tot ons CleverSchool platform met toegang tot boeken, digitools, etc.
  • Een licentie sluit je af voor twee, drie of zes jaar.
  • De duur waarin werkboeken gebruikt kunnen worden is een schooljaar. Enkel tijdens de periode van een schooljaar mogen de boeken in de licentie gebruikt worden, en enkel door de leerlingen waarvoor de licentie dat schooljaar werd aangegaan. Looptijd schooljaar?

Een schooljaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni.

• Start je een licentie tussen 1 juli en 30 november? Dan betaal je de prijs hieronder aangegeven.
  • Start je licentie tussen 1 december en 31 maart? Dan betaal je 75% van de prijs voor dat schooljaar.
  • Tussen 1 april en 30 juni kan je geen nieuwe licentie meer starten voor het lopende schooljaar.

De prijzen hieronder zijn inclusief BTW.

• Buitengewoon onderwijs

• € 470 /jaar
  • Voor hoeveel leerlingen?
  • Welke licentieduur?
  • Zorglicentie

• € 240 /jaar
  • Deze prijs is inclusief 8 leerlingen.
    Extra leerling aan € 20 per schooljaar
  • Voorbeeld: zorgleerlingen

Freya is zorgleerkracht in de Klimop en wil RekentrapperS gebruiken voor 14 zorgleerlingen. In een zorglicentie kan je leerjaaroverschrijdend 7 werkboeken per leerling downloaden. Deze werkboeken zijn gewatermerkt op naam van de leerling en het schooljaar. Het aantal extra leerlingen kunnen in meerjarige licenties wijzigen van schooljaar tot schooljaar.

Zorglicentie 1 jaar voor 14 lln

basisprijs 8 lln €340 + (€ 30 x 6 lln ) = € 340 + € 180 = €520/jaar

Zorglicentie 3 jaar voor 14 lln

basisprijs 8 lln €270 + (€ 25 x 6 lln) = € 270 + € 150 = €420/jaar