CleverSchool met CleverKids in jouw school!

Je kan CleverSchool en CleverKids gebruiken in je hele school, een leerjaar, verschillende leerjaren of specifiek voor zorgleerlingen .

Wat is een licentie?

• Een licentie verleent je school toegang tot ons CleverSchool platform met toegang tot boeken, digitools, etc en CleverKids waar jouw leerlingen online kunnen oefenen, testen afleggen en bestanden delen.
  • Een licentie sluit je af voor twee, drie of zes jaar.
  • De duur waarin werkboeken gebruikt kunnen worden is een schooljaar. Enkel tijdens de periode van een schooljaar mogen de boeken in de licentie gebruikt worden, en enkel door de leerlingen waarvoor de licentie dat schooljaar werd aangegaan.

Looptijd schooljaar?

Een schooljaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni.

• Start je een licentie tussen 1 juli en 30 november? Dan betaal je de prijs hieronder aangegeven.
  • Start je licentie tussen 1 december en 31 maart? Dan betaal je 75% van de prijs voor dat schooljaar.
  • Tussen 1 april en 30 juni kan je geen nieuwe licentie meer starten voor het lopende schooljaar.

De prijzen hieronder zijn inclusief BTW.

• School

• € 900 /jaar
  • Voor hoeveel leerlingen?
  • Welke licentieduur?
  • Voorbeeld: De Regenboog

School De Regenboog heeft 192 leerlingen en kiest voor een schoollicentie, zodat ze RekenTrapperS (werkboeken & tools) in alle leerjaren kunnen gebruiken.

Als de school een licentie voor twee schooljaren afsluit dan betalen zij € 2210 per schooljaar. De werkboeken zijn gewatermerkt op naam van de school en het schooljaar.

De Regenboog kiest voor een 6-jarige schoollicentie. Op die manier zullen de laatste versies van hun werkboeken jaarlijks terug beschikbaar zijn op het CleverSchool platform.

Voor een schoollicentie voor een periode van 6 jaar betaalt de Regenboog maar € 1550 per schooljaar.

• Leerjaar

• € 250 /jaar/leerjaar
  • Voor hoeveel leerlingen?
  • Welke licentieduur?
  • Voorbeeld: De Schakel

De leerkrachten van het tweede en derde leerjaar uit de school De Schakel willen leerjaarlicenties. In het tweede leerjaar zitten in twee klassen samen 42 leerlingen en in het derde leerjaar zijn dat in totaal 40 leerlingen. De school heeft twee leerjaarlicenties nodig.

De werkboeken zijn gewatermerkt op naam van de school en het schooljaar.

2 leerjaarlicenties voor 2 jaar

2 x € 475 = €950/jaar

2 leerjaarlicenties voor 3 jaar

2 x € 410= €820/jaar

2 leerjaarlicenties voor 6 jaar

2 x € 350 = €700/jaar

• Zorglicentie

• € 240 /jaar
  • Deze prijs is inclusief 8 leerlingen.
    Extra leerling aan € 20 per schooljaar
  • Voorbeeld: zorgleerlingen

Freya is zorgleerkracht in de Klimop en wil RekentrapperS gebruiken voor 14 zorgleerlingen. In een zorglicentie kan je leerjaaroverschrijdend 7 werkboeken per leerling downloaden. Deze werkboeken zijn gewatermerkt op naam van de leerling en het schooljaar. Het aantal extra leerlingen kunnen in meerjarige licenties wijzigen van schooljaar tot schooljaar.

Zorglicentie 1 jaar voor 14 lln

basisprijs 8 lln €340 + (€ 30 x 6 lln ) = € 340 + € 180 = €520/jaar

Zorglicentie 3 jaar voor 14 lln

basisprijs 8 lln €270 + (€ 25 x 6 lln) = € 270 + € 150 = €420/jaar